De onhuwbare

 



“Kom”, zei ze zachtjes. Haar handen omsloten zijn billen en ze trok hem dicht naar zich toe.

Het was de jongen nu die zich als een blinde liet leiden. Gespannen als een pijl in een boog stapte hij met haar de bedstee in. Ineens lag hij bovenop haar. Haar zachte lichaam was overal, ze nam hem in een zachte omhelzing, omsloot hem met haar warmte.

Het leek of hij in haar verdronk, in zachtheid, haar warmte, haar gulle rondingen. Niet wetend wat te doen drukte hij zich onhandig tegen haar aan.

Maar Geertruida wist wat haar te doen stond, met dit bijltje had ze al oneindig vaak gehakt. Blindelings vond haar hand zijn kloppende verlangen en leidde het feilloos naar haar zachtste deel. Als vanzelf gleed hij naar binnen en ze werden een vlees.

Zijn kompanen keken ademloos toe. Ze zagen hoe hun vriend de naakte vrouw besteeg en in haar verzonk. Ze nam zijn ranke, maar sterke jongenslichaam gevangen tussen haar dijen, haar handen omsloten zijn billen. Hun lichamen, elkaars tegenbeeld, verstrengeld. Haar vrouwelijke rondingen, melkwitte huid, contrasteerde hevig met zijn bruinverbrande, harde lichaam dat een en al spier was.

Met harde, onstuimige stoten begon hij haar te neuken. Haar lichaam schokte onder het plotselinge geweld, haar grote borsten deinde op het ritme van zijn slagen en haar mond sprong open in geluidloze schreeuw.

Zijn pezige lichaam ploegde driftig voort. Zijn geslacht was zo hard als ijzer en drong moeiteloos dieper bij haar binnen. Het zonk als een ploegschaar in haar vochtige akker. Keer op keer doorstak hij haar, zijn billen knepen samen zich elke keer wanneer hij in haar glibberige, hete diepte gleed.

Haar gladde geslacht omsloot hem als een tandeloze mond, terwijl haar ze zijn gezicht tussen haar borsten hield. Zo hield ze hem gevangen in haar vlees.


Steun me

Reacties

Populaire posts van deze blog

De slang

Steun me

De slang