Perziken



Victor streelde de zachte, donzige vruchthuid met zijn vingertop. De zachtheid wond hem op. Een perzik is een diep sensuele vrucht. Zowel de vorm, de geur en de zachtheid van het vel riepen broeierige gedachten op.

Met het puntje van zijn tong volgde hij de welvingen van de vrucht. Hij likte het gladde, warme vel. Toen zette hij zijn tanden in het zachte, sappige vruchtvlees. Zoet sap welde overvloedig tussen zijn tanden op. Het vloeide uit de vruchtwond als zoet stroperig bloed.

Gulzig likte hij het glibberige binnenste van de perzik. Het sap droop langs zijn kin. Hij likte steeds trager, met de ogen gesloten. Achter zijn oogleden bloeide een panorama op. Een landschap van vlees. Saartjes borsten rezen op als bergen met roze spitse toppen, haar schelpvormige geslacht als een vallei van vlees.

Hij likte nu in gedachten haar blanke vleeskelk, haar vlezige schaamlippen, het sap dat uit diepte opwelde. Hij verdronk in haar sappige, warme binnenste en voor een moment verloor hij al het besef van plaats en tijd.

Herinneringen aan de hooitijd


Steun me


Reacties

Populaire posts van deze blog

De slang

Steun me

De slang